Saturday, July 9, 2011

Hello peeps :) actually aku nak beritahu bahawa aku akan tinggalkan blogger ni dalam masa yg lame ... exam pon nak dekat kan ? so aku jarang la sign in blog ni . to all follower sorry banyak-2 kay ? lame kot aku dah tk update , busy je memanjang .. bile tgok calendar , lagi 80 hari nak exam . serious aku tk prepare + ready lagi .. skunk ni aku bnyak buat latihan . 

Stresss !!!! Stresss !!!!



Tugas aku sebagai calon PMR tahun ni agak bertanggungjawab la jugak , selalu dikongkong oleh parent .. Tapi insyaAllah kalau aku dapat keputusan yg baik , itu aku hadiahkan buat parent kesayangan aku .. lastly hope calon PMR 2011 ni dapat jawab dgn tenang .. banyak kan bersabar .. sorry berteraburr sikit ayat. hahaha . wishh me luck guyss :) daa



1 comment: