Friday, January 28, 2011

semua tentang kita :D

10.10.2010
hey awak ? awak ingat lagi tak tarikh tu ? first kite couple rite ? 10.10 malam waktu tuh . awak text-ing dgn saya , pastuh saya calling awak , sy mintak couple nan awak . awak ? awak ingat tak ? mase tuh hari paling bahagia buat saya bila awak jawab , "sy sudi terima awak" . time tuh , saya otw nak pergi stadium HANG JEBAT , cuz sambut melaka maju . awk ingat lagi tak ? peristiwa ni tk pernah saya lupe smpai mati . 

esok tuh , kite bergayut , bermanja . hehe :) indah nyer waktu tuh . saya tau awak mesti letih layan kerenah saya yg gedik . tapi saya kagum cuz awk mampu tahan perangai & sikap saya . saya suke sgt  , 

17.10.2010 . tarikh ni awk ingat lagi ? awak call saya . awk ckp awak sakit . ada penyakit  . saya dah risau waktu tuh . tapi awak tk nampak betapa caring nyer saya kt awak , hanya tuhan je tau perasaan saya waktu itu . awak cakap nak telefon mama awak , tapi awk tkder kredit . awk suruh saya topup kan . saya terus topup . demi awak . saya sanggup buat ape saje . smpai saya kene kejar anjing bile balik dari kedai hotlink . hihi :)

awk ? awk ingat lagi waktu petang . awk suruh saya on9 facebook  . sedangkan saya ada kat rumah member . tapi awk suruh saya balik cepat cuz awk dah rindu kt saya sgt2 . demi awak , saya sanggup tinggalkan kerja saya untk awak. tapi bile je saya on9 . awk tk on9 pon . awk bohong saya . alasannya . warden ader wat spotcheck . tape2 saya masih boleh sabar dgn kerenah awk . sbb saya betol2 syg kt awk .

selang 3 minggu . saya menangis ... sehingga saya tk boleh nak focus dlm pelajaran . maybe perangai saya dah berubah waktu tuh . nak tau sebab ape ? awk tk call or text saya pon . awk da lupekan saya ke ? saya kt rumah kesunyian . tapi awk kt sana mesti enjoy kan ? oke tape saya sanggup tunggu panggilan awak . tapi berapa lama ? smpai kiamat ? 

4.11.2010 , awak ingat lagi tarikh ni ? tarikh kite break . awak yg mintak cuz awk tak mahu susahkan saya . saya kagum awk mmg syg kat sy . tapi kenapa awk buat keputusan mcmtuh ? awk tau kan yg saya dah janji kt awk . nak jaga awk smpai mati . tapiii . oke tape . saya bole sabar lagi . waktu tuh awk dah tk calling n text saya . saya menangis sorg2 da mcm org gile teringat kat awk . tapi awk tk pernah amek peduli kan ? punca awak mintak break dgn saya sebab :-
-awak dah tk betol
-parent awk kate awak suka cakap sorg2
-awk suke gelak sorg2 . 
sebab tuh awak nak lepaskan saya sebab awak tknak saya risau pasal awak . :)

tapi . saya bersyukur mempunyai kawan yg baik . dapat tenangkan saya , beri nasihat . saya sedih bile dapat tau awk ni "***" . saya rasa mcm bodoh . selama saya call n text tuh sume *** . mase tuh lah sy tk dapat nak maafkan diri saya . apa salah saya sehingga tuhan hukum saya mcmni ? tapi dgn adanya kawan saya . saya akan cube lupekan awk . awk ada suruh saya simpan gambar awk akan ? saya dah janji . so janji mesti ditunaikan . 

and thanks cuz dah mempermainkan saya NANA :)
pic ni yg selalu saya tatap waktu tidur , makan , menangis ... tapi saya dipermainkan hidup2 . awak memang baik dengan saya . tapi awak dah hancurkan hati saya depan kawan2 saya . terima kasih banyak2 . 

p/s : sorry sebab paksa korg sume bace entry ni . aku cuma nak buktikan aku setia + jujur bila coupl . so korg jgn jadi mcm aku ye :) hidup hanya dipermainkan je .

5 comments:

  1. jangan sedihh laa :)
    hidup tak semestinya bahagia jea ,
    kena lalui juga kenagan pahit .
    cinta memang kena ada banyak pergobanan :D
    jangan putus asa :))

    ReplyDelete
  2. waaa <3 hehe , thanks lissa :)

    ReplyDelete